Sjung om studentens lyckliga dar!

Nu börjar verkligen studenten närma sig, om nästan exakt 2 veckor kommer jag stå på en trappa och sjunga "sjung om studentens lyckliga dar..." 
Det känns overkligt, läskigt, lite tråkigt och enormt bra :D. Idag gjorde jag klart allt i skolan, skrev mitt sista prov ( slutade med flaggan i topp och skrev ett MVG) sedan gjorde jag min sista redovisning och även den gick bra ;).
Imorgon så ska vi knäppa Studentkort, lite sorgligt... Men sjukt roligt! Jag ber till gud att jag inte kommer se ut som en köttbulle, nu på den senaste tiden har jag liksom en tendens till att se ut som en..! Taskig tajming!

Jag tänker bjuda på lite bilder från vår underbara tid nu innan studenten, bilderna är från vår student kryssning och alla galna student fester som vi hittills har varit på!


100-dagars



     


50-dagars



   


Kryssning



   



   


Mösspåtagningen



   


Snart är denna resa slut, och nu ska vi ta vara på den lilla tiden vi har kvar tillsammans.
Under de här tre åren har jag skaffat underbara vänner som alltid kommer att finnas kvar <3


Derby vinst!

Derby vinst och mördbultad på köpet.
Ja de är väl inte så mycket mer att säga om detta, vi vann igår mot Selånger med 0-2 :D. Klicka på länken och njut av bilderna, puss

http://st.nu/sport/lokalfotboll/1.2042569-nyforvarvet-avgjorde-derbyt




Nässpray!

PANIK!! JAG HAR GLÖMT MIN NÄSSPRAY PÅ JOBBET!!!!!!
Ja så nu är typ hela min dag förstörd... eller iaf fram till fyra när jag börjar jobba igen. Kanske första gången på länge som jag verkligen längtar tills att jag ska börja jobba ;).
Ne nu ska jag skriva lite om lag & rätt weeei. Puss!!

Moster igen!

Har precis fått reda på att jag kommer bli moster IDAG igen, sjukt roligt att Emelies lilla bäääs äntligen har bestämt sig för att komma ut :D. Sitter och bara väntar på att få ett mms på henne!!! FNISSSSSS!!

Lägger upp en bild på världens bästa kille, kärlek <3


Studentkryssning.

Tjollahopp!
Ännu en dag på JB skolan, dock inte en lång dag... Ska till vårdcentralen halv tolv och hoppas på att dom kan ge mig svar på varför jag har haft problem med astman, eller lungorna, eller nu vad det är. Just nu pluggar vi till morgondagens prov i Praktisk markandsföring B, riktigt roligt!! Ikväll ska jag plugga, sola och färga håret. wihooo wihooo!
På söndag ska vi åka på studentkryssning, de ska bli så sjuuuuuuuuuuuuukt roligt!! :D
Och nu har jag inte tid längre, puss hejdå!



RSS 2.0