nora

ciao.
Just nu sitter jag på skolan and chilling whit my homies! Vi har precis gjort klart alla scener i vår underbara film om August och Selma! Wiiiieee sjukt bra film, synd att ni inte får se den ;)

ja och klockan 14.00 idag så lämnar min Hund världen :( Buhuuuu, doktorn har hittat cancer i hennes bröst och lite överallt... Och han såg de försent så aa som sagt så ska vi ta bort hon idag. På ett sätt så är det ju bra, så hon slipper lida.
Får se om jag följer med eller inte, de är ju inte direkt kul att se på när hon somnar in, men på ett vis vill man vara med.

Bilderna på Nora är från igår när vi gick sista promenaden :(.
En på wille, bara för att han är en stekare!

      


Tisdag 12/5

Hittils har veckan varit BAJS, och den har knappt börjat! Känns inge bra alls. Nån som vill testa hur länge man kan ligga i sängen?

Sjukt trött på nästan allt nu, till och med fotbollen börjar strula... och då är de inte bra alltså :P Mickan den svikarn ska sluta :(, hoppas de bara är en impuls grej och att hon snart kommer tillbaka igen, hon är en sjukt viktig spelare, Men om hon inte gör de så kommer hon vara saknad :(
Och matchen i lördags har jag inga kommentarer om...
Nu gäller det att alla i laget, verkligen ALLA i laget laddar om och peppar inför matchen mot Remsle på fredag (Norrporten Arena), matchen i sig är rellativt viktig efter som att vi förlorade 3 poäng den senaste matchen.

Imorgon så blir de skolan som vanligt, men jag är sjukt sugen på att vara hemma, men de går inte för då missar jag matten (y) aja orkar inge mer nu.
Ciao


Foto: Johan Hermansson
Match: Selånger vs Östersund
http://selangerdam.blogg.se/

måndag

hejhopp!
Nu sitter jag på skolan, en ny vecka ännu en gång.... PUST! Idag har jagsjukt mycket att göra! Första 3 timmarna ska jag jobba skiten av mig för att hinna klart med en hemsida som knappt är påbörjad... KUUUL, sedan ska jag göra matte som vi har prov i snart USCHA, jag hatar verkligen matte c....

Igår så böjade serien, och vi vann premiären med 2-0 mot Sund, sjukt skönt!!!!!
Nu måste jag jobba, ciao!


RSS 2.0