Kreta!

Snart åker jag & issa :D:D:D

Kreta!

Heej alla glada!

Just nu så sitter jag nere på dagiset i lucksta, syrran jobbar natt så man får så lov att ställa upp som sällskap ;). Vi lär ju ska se på Idol och äta gott :D

Är sjukt nervös inför matchen mot Sund imorgon... verkligen allt hänger på den, det är tydligen den viktigaste matchen på 10 år för oss (SFK). Vi måste vinna eller spela oavgjort om vi vill vara säker på att hålla oss kvar. Sund måste vinna.... så de kommer bli en jäkla match! Har haft fjärilar i magen hela veckan nu, och imorgon så smäller det. Fast om vi skulle förlora så kan vi hålla oss kvar om Selånger slår Team Hudik, men de är verkligen inget man kan förlita sig på!!! Matchen börjar klockan 14.00 på Norrporten Arena (IP). Kom mer en gärna och stötta oss, vi behöver allt stöd vi kan få. Imorgon ska Sund få en rejäl match kan jag lova!!!!!!!!!

På Tisdag ska jag dra mig till ett varmare ställe med mig kompis isabelleee! Vi ska till Kreta och de ska bli oslagbart kul!! flyget går 17.45 från Arlanda, så ha de så himla kul här hemma i kylan ;). När vi kommer hem så ska vi åka till Borgvattnet (eller vad de heter) med klassen, vi lär ju bli ihjäl skrämda :O! Efter de väntar 7 veckor APU, så jag känner att jag kan orka med skolan ett tag till iaf ;). Fast jag har just nu ingen APU plats, men ska på intervju på Måndag på Elgiganten, får jag inte där kan jag ju alltid vara med mat tanten <3 HAHA

Ne nu ska jag se Brödena Lejonhjärta Peace Out!


Lady Gaga


Idag på skolan när vi egentligen skulle göra projekt arbete, så satt vi och disskuterade Lady Gaga... Om hon kanske var en han? hennes kläder och hennes röst.
Helt seriöst så höll jag på och tappade hakan när jag hörde den lugna versionen av poker face (jag vet att jag är seg, men var bara tvungen att skriva om det). Hon har ju en grym röst tjejen. Och den lugna versionen av Paparazzi var inte att leka med den heller :).  
Så idag går mitt inlägg till att hylla hon. 
NJUT




Kärlek är ett brev skickat tusen gånger!

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Stockholm

Här kommer lite mer bilder från Stockholms trippen. NJUT!




Nu kan du få mig så lätt.

HÅKAN HELLSTRÖM!

Förmodligen världens bästa artist.
Vädret, sällskapet & stämningen var helt perfekt när Håkan drog i gång på Grönan i fredags med låten "Tro och Tvivel". Tätt efter den körde han låten "Ramlar" och då blev de fullt ös! Hela konserten var underbar, mycket dans sång & känslor.
Efter konserten följde jag med Jonna hem, ett mysigt men alldeles för kort besök. Redan på lördag morgon åkte jag tåg tillbaka till Stockholm sedan vidare med bil hem till Sundsvall. Usch ville inte åka hem, men men :(.

Direkt när jag kom hem kastade jag mig in i duschen och for sedan iväg på lagfest. En mycket lyckad fest må jag säga. Dock sjöng jag och Dessan lite för mycket Sing Star så min röst (som även var lite förstörd efter Håkan) är inte den bästa, men de är en smäll man får ta.

Idag så vaknade jag 14.30 sliten efter en underbar helg. Jag har inte gjort så mycket, tänker bara ta det lugnt och kanske kika på OC eller One Tree Hill avsnitt. Funderar på att se om OC igen, man kan aldrig få nog av den serien.

Avslutar inlägget med lite bilder från i Fredags.








RSS 2.0