28-11-2008

Hejsan alla :). gör ännu en skol-uppdatering, kul haa?
Just nu så har vi personlig försäljning... Inte kul :( ja och på eftermiddagen så har vi Psykologi inte så kul de heller. Jag har inte så mycket att skriva :P, men ikväll så blir det Idol hemma hos Erica med lollo julia och kanske johanna ;). 
Ne nu ska jag titta på Julias bäbis ( hon har blivit fadder) HAHA!
Btw så somnade jag 20.30 igår kväll. PIGG som en lärka idag :D
Och HOPPAS att Johan åker ut ur idol ikväll!!!!
Se ya!


Så här glad är jag idag :D
   

Skolan!

hejsan alla ;)
Idag så har jag haft en hetttttts dag. haha! hur mycket i skolan som hellst. Vi fick typ inte ens någon rast :O.
Och matten är ju helt sjuk eller vad säger du anna? haha :D
Ne nu ska jag titta på Andra avenyn avsnitten :).
Hade byebye

JB

Nån som inte ska ut och röja idag, och kanske vill hitta på nått med mig:P? Packa kanske? de är ju sjuuukt kul! haha :).
Imorgon klockan 12.11 lämnar jag Sundsvall och 15.30 välkomnar jag stockholm ;). Där ska jag vara med Rasmus shoppa och LEVA LIVET haha.
Och för övrigt så är min hund typ döv :/. Skit jobbigt. Så nu vaknar man varje morgon att nån skriker :" NOOOOOOOOOORRRRRRRRAAAAAAAAAAAA" och de spelar liksom ingen roll om jag sitter i soffan och hon ligger nedaför, så hör hon inte om jag pratar med hon :P. Stackarn, hon börjar nå åldern :P.
Igår så satt faktiskt jag och Julia kvar på skolan till 5 :O! Vi gjorde lite saker till vårat UF. Bl.a. visit kort :). Känner mig jätte duktig nu =).
Ja och nu sitter jag på skolan :P, vi har Personlig Försäljning men Roland. inte direkt super kul! Men roligare en Psykologi som vi ska sedan efter lunch :P.
see ya <3

  


Heal the world!

ja då har ännu en skolvecka börjat... Hatar måndagar! Nu så har vi UF, men Julia är inte här så jag kan typ inte göra något. Har bara skickat ett mail till Basshunter hahaha. skit fuuult! På eftermiddagen har vi svenska... då blir det inför nationella kulkul! Och eftersom jag inte ska vara här nästa måndag så lär jag måsta jobba ihjäl mig .. :(. Och ska även till sjukhuset idag och kolla upp astman, orka!
På lördag så drar jag till stockholm :D, ska bli SKÖNT att komma ifrån sundsvall :P, kommer hem igen på måndag kväll eller natt :P.
mmm.... så äre.
Man slutar ju aldrig förvånas!!!! Snälla männsika vad håller du på med? Nått som man verkligen inte kunde tro om dig... men man kan ju tydligen inte lita på nån nu för tiden.
Vi hörs :) <3
 

There's A Place In
Your Heart
And I Know That It Is Love
And This Place Could
Be Much
Brighter Than Tomorrow
And If You Really Try
You'll Find There's No Need
To Cry
In This Place You'll Feel
There's No Hurt Or Sorrow

There Are Ways
To Get There
If You Care Enough
For The Living
Make A Little Space
Make A Better Place...

Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
There Are People Dying
If You Care Enough
For The Living
Make A Better Place
For You And For Me

18 års fest!

Hejsan alla :D, sitter just nu hos linda ;). Vi har just bakat Märtas kladdkaka :D. hahahhahahahahah (y).
igår så var vi på Linkans 18 års fest =). De va ju roligt men aa haha. Man slutar aldrig förvånas :P. De var ju maskerad och jag själv var fjortis och linda sjuksköterska :D. HÖ-HÖ!
Har inte så mycket att skriva nu. .
men vi hörs :) (y)(y)(y)!!!
Här kommer lite bilder :D

   
                                                                

                                                                   


Womanizer

Är sjukt besviken på svenska folket nu!! varför röstar vi inte ut JOHAN ur idol? en helt talanglös kille!!! han kan varken sjunga, dansa och han är INTE snygg. + att han är divig :P. Den människan tycker jag verkligen inte om. Kommer snart göra nått radikalt som får han ur idol. Jag har ju mina kontakter hahah NÄRÅ! Men är sjukt less på den grabben eller pojken. När ska han åka ur? De är ju sjukt att Lars åkte ut innan han! SNÄLLA svenska folket rösta ut Johan :'(!

Så då har jag fått det ur mig. Förutom att svurit över idol så har jag bara chillat idag. Har haft ont i höften... ändå fast jag lever på tabletter så gör det ont :/. Så det blev ingen träning för mig idag, annars så har jag faktiskt varit riktigt duktig med att träna denna vecka. Varje dag faktiskt ;).
Ja och nu ligger jag och peppar inför imorgon då jag ska på linkans 18 års fest :D. även maskerad, hehe. Själv ska jag vara fjortis (det fanns bara de eller hora att välja mellan om man är tjej typ..) Så vad gör man inte liksom. Har övat poser haha, jag tror jag har den faktiskt eller vad tycker ni?
men har inte sminket eller frisyren som jag ska ha haha, men minen kanske?



Dagens party låt:
http://www.youtube.com/watch?v=gZSLIq6YiRY

HAHA

:'(

ORKA!! Kom precis till skolan..... och vi har HÅL!! buhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
:(
Jag tänkte på en sak på bussen idag. Tänk om Hitler hade varit svensk. Fatta vad fult de hade varit. istället för Heil Hitler så skulle vi säga Hej Hitler HAHA! Men jag tycker ju inte om hitler så det var ju bra att han inte var svensk. Men aa, jag har inget att skriva så vad gör man liksom!
Och idag så ska jag hämta exakt 4600 kronor :D. Från gamla fotbollslaget! WIHOOOO Äntligen :D.
Hade på bade! <3


PLU

Halloj =).
Sitter just nu framför tv:n/ Datorn.... gör allt i min kraft för att hålla mig vaken. Är SJUKT trött :/. Och om jag tar en "powernap" så kommer det bli 7 gånger mer än en kvart. Så nu tänker jag titta på SvenssonSvensson det hittar du på www.svt.se.
Ja som sagt ska jag fortsätta att hålla mig vaken, annars kommer jga inte kunna sova inatt, HAHA!  De låter som om jag är 5 8-|.
Ha en bra eftermiddag byebye<3

Inägg som försvannnnn igår ;)

Jaha, då har skolan börjat igen då :P.NU får man börja ställa in rutinerna på de vanliga: Skola, plugga, träna, sova! KUL LIV? haha NOT, men de är ju bara 7 veckor kvar till jul lovet :S, åh hur långt som helst ju :/.
Nu så pratar jag med R som jag DIGGAR stort nu :D, har har APU i stockholm och gissa vad han jobbar som då? han ska jobba med IDOL!!! skjutsa runt dom och så.. HAHA fatta coolt :D. Inte nog med de, idag har han fått tittat på när stjärnor på is har har tränat :P! Haha, skryter lite om han, moahaha, han tycker inte de är så coolt (så nån måste ju skryta) ;)!
ne nu ska jag sluta, ska fika lite kvällsfika =)
byebye <3



UF!

TJOHOOO!!!! :D
idag så har jag och julia pluggat :P, vi har äntligen börjat lagt ner mycket energi på vårt UF företag (Amina)! för er alla som inte vet så ska vi göra en kokbok med kändis recept :D, hahah! så nu har vi skickat ut mail till en massa kändisar, än så länge så ha bara Etype svarat, har inte gillat han så mycket innan men nu är han en av mina idoler, vilken SKÖNING säger jag bara :D:D!
Just nu så sitter jag på syster sandras golv ;). har precis sett lite av svenskacupen finalen, synd att Umeå förlorade :P, men kul för lindköping som vann! Det var Josefin Öqvist som avgjorde på hörna, en försvars miss om ni frågar mig ;)!

Nu ska jag umgås med systrarna, wille mamma & pappa! MYS!!!!
Kom hem :(....


bjuder på en ny knäppt julbild på Wilmer =).
Foto: Viktor Lindqvist


RSS 2.0