Kärlek är ett brev skickat tusen gånger


Vad jag bryr mig om nu
är att du se din blick så sårad
när alla löften klingar fast
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
är dina arman mot mig
även om jag vet att jag måste glömma dig

Vad jag bryr mig om är
att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig

Vad jag bryr mig om är
att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

vad jag bryr mig om är att se som i slowmotion

när du går sönder inuti

så som jag gjorde det

vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig

även om jag inte kommer tillbaks till dig


Jag vill ha en egen Måne :)

Hejsan alla :). Var ett tag sen jag skrev. Ja vad ska man skriva... har lite brist på fantasi :P. En liten kul sak har hänt idag iaf:P, min syster Sassa ringde och väkte mig imorse vid 10.00 då sa hon: tänk när du börjar jobba, då har du nu klivit upp för fem timmar sedan! :'( BUHUUU. Hon som är mamma ledig har de ju sjukt bra, får vara med världens sötaste unge  varje dag ;).
Ja och annars nu i veckan så har jag inte bestämt något alls :P, men till helgen kommer mina kusiner iaf:). Och lilla wilmer döper sig på Lördag, han blir 6 månader på Torsdag :D:D. En stor dag för lillen :)! Och om jag kan smita iväg från kusinerna på lördag kväll så kanske några ska tälta eller något :). KULKUL :D. Men vi får väl se hur de blir med de :).
O just ja.... de är ju UMEÅ match på Lördag också :/. Men jag kommer inte kunna vara med gör jag är skada DÖDA MIG :(!! Idag ska jag iaf till träningen :D:D, fast ska bara stå på en Balansplatta. Men en bra början iaf :P.
Ne nu ska jag väcka syster och äta frukost :D.
Hejdå <3


wille

När du träffat botten, kom ihåg mig då!

Hejsan alla :). Nu sitter jag hemma och är på ett as bra humör :D:D ÄNTLIGEN ;). Igår så såg jag på fotbollen med lite tjejer, vad gör ni sverige? de är ju PINSAMT. Ut med Ellmander och in med Sebastian Larsson och ut med daniel och in med kim, kanske något som du borde tänkt på innan? BAJS Lagerbäck, du skulle ha förnyat lite tidigare!! Fast tycker inte att någon var bra igår, alla var typ medel om ens de :O. jaja! vi får ladda till nästa EM om 4 år ??? HAHA!

Idag så vaknade jag typ vid 1. klädde på mig o hoppade i bilen och drog iväg till vårdscentralen med mamsen! där tittade hon på mitt finger som var felfritt en stukning bara, de kunde tydligen ta lång tid. Foten  var också hel, förutom en stukning  ;). Och ´nu har jag dumpat kryckorna och börjat halta istället :P Emelie tycker jag ser ut som en gammal kärring, men de får man ju ta;). Fick en massa tabletter för min ej matsugna mage. Hade tydligen magkatarr :(. Inte så skönt men hoppas jag har fått dunder piller ;). Och att jag börjar äta igen :). Hoppas de blir brqa till imorgon då de är Midsommar WOHO PEPP haha :D
Men nu så ska jag se när Wilmer hoppar i hoppgungan som vi nýss har hämtat :). Bara höra av er om ni undrar något :)

Puss hejdå<3

MUMMA (lite blåare idag, en på kortet)

Girls don't fall in love for fun!

Tänk att de händer som har smekt mig
Kan riva upp så djupa sår
Tänk att de läppar som har kysst mig
Kan attrackera mig så hårt

Jag orkar inte gå igenom
med vännerna vad som var fel
Jag orkar en gång inte se de
det är fullt tillräckligt som det är!

Tids nog så kommer de att säga
Att livet måste ha sin gång
Att nya möjligheter väntar
Att det är fel att se sig om
För min del går livet återvända
På vilket jävla vis som helst!
Men just nu måste jag bekänna:
Det är mycket ensamt här ikväll
<3 :/

Fotboll,Fotboll,Fotboll,Fotboll,Fotboll!

Ja, överskriften säger väl allt? Mitt liv är endast fotboll nu :
Match imorgon och  söndag, träning måndag, match tisdag träning onsdag match torsdag och förmodligen träning på fredag! Käner mig LITE less  på Fotboll just nu, är de konstigt :P?
Igår så var jag mot all förmodan ut med flickorna :D (elin,sofia,vickis & Malin <3) Vi hade de KULKULKUL :D! Vi höll först til i Haga sedan den berömde Busbacken och sedan drog vi vidare in till stan med en flock tjejer ;), Riktig lyckad kväll må jag säga. Men lite jobbigt att kliva upp morgonen därpå när malin fick fortsätta sova HAHA! Vi på John Bauer fick nämligen Sommarlov idag JIPPI :D.

Imorgon efter matchen så ska jag kanske till emma R <3 :), på lite partaj :D. Hoppas bara att jag har skjuts, hon bor ju i Nedansjö så aa... HAHA! Och  de lär ju inte bli så sent eftersom jag har match på söndag! Och Grattis Emelie Birgitta Norin till studenten :D:D:D:D.
Och nu ska jag chilla framför tv:n med mamma & pappa Ciao!

Lilla jag!
Vinst i Ljustdal  ;)

Måndag :)

Hejsan alla :)!
Vill bara skryta om att vi var ledig idag :D, moahaha! hur skönt som hellst vill jag lova :). Så idag har jag inte gjort så mycke, vaknade vid 12.00 då fikade jag sedan tog ja räser moppen till Julia. Vi gjorde nämnligen klart ett skolarbete duktiga som vi är :). Efter de så åkte jag till Sandra, Wilmer & Daniel efter lite krångel med moppen (SÄLLAN!!). Blev inte där så länge eftersom att magen skrek efter mat, så de var bara att åka hem :). När jag hade ätit så tog jag moppen till Kevin :):). Vi gjorde inte så mkt, skjutsade han till träningen vi 20.00 då jag efter de åkte till en lite smått förbannad Emelie som behövde prata av sig :P HAHA! Åkte väl därifrån vid halv tio. Och nu ligger jag i sängen och väntar på att Kevin ska ringa :).
Måste dra, puss hej (: <3


Tänk när han var så här liten (:
image103

RSS 2.0