match!

Tre bilder från Östersunds matchen
bilderna är från Östersunds hemsida






nej de var inte skönt, men tror de bara är en stukning på foten och en smäll på en muskel i knät. Tur att de är uppehåll , och de blev ju inte mål iaf ;)


RIP

Vila i frid Michael Jackson


"King of Pop tros ha fått hjärtstillestånd men orsaken till hans död kan inte fastställas innan obduktionen är klar, förklarade Jermaine Jackson på en känsloladdad presskonferens några timmar efter bekräftelsen att hans bror avlidit i en ålder av 50 år."


Michael Jackson - Heal The World


Vinst

Tjo Flöjt!
Ville bara informera alla om att vi vann igår mot Team Hudik med 3-1
tack för mig.


Bild från Dagbladet


Vill du läsa mer om laget?
Gå in på vår Blogg

Spelar de nån roll? nej kanske ingen, kanske allt egentligen.

logga in - översikt - skapa - Nytt inlägg! Där är jag nu... Jag tänker faktiskt skriva lite om djupa saker, rensa hjärnan lite eller ord bajsa som vi brukar kalla de.


Satt precis och tänkte på vad som är meningen med livet, vad som händer när man dör och om de finns nån "där uppe".

- har livet någon mening? Gud skapade ju man och kvinna för att leva på Jorden (om gud nu finns), men vad var meningen med de?
Så långt som jag vat så förstör människan mest, vi kör runt i bilar som släpper ut avgaser som innehåller ämnen som är cancerframkallande (vi dödar oss själva?)  men avgaserna förstör även miljön. Jag kan tänka mig att alla vet att miljö förstöringen är ett mycket omdiskuterat ämne, forskare har olika syner på det.
Vissa tror att den globala uppvärmningen är en gång i Jordens s.k. kretslopp. De menar då på att vi har haft en is tid och en mellan tid, nu kommer värmen och tillslut så slår de runt.
Andra forskare tror att Jorden kommer att gå under p.g.a denna globala uppvärmning och förstörningen av miljön. Pust, vad ska man tro på?

Spelar det någon roll?
Nej kanske ingen
Kanske allt egentligen

Men människan gör ju egentligen inget bra för naturen eller någon annan än sig själv, visst? Det finns ju "hjältar" som doktorer och militärer, men de räddar ju bara de människor som oftast vi själva har skadat på något vis... Haha shiit låter som om jag vill utrota människorna haha, tro mig de vill jag INTE!  
Kom bara o tänka på de liksom, värt att tänka på vad vi gör för nytta! 


- Döden, ett gemensamt "mål" för alla människor, fy egentligen hatar jag att tänka på döden. Man blir bara deppig och helt förvirrad...
Tänk om det bara blir svart i all evighets evigheter alltså 4-ever and ever!!! Eller tänk om alla döda är på ett ställe och att man där börjar ett nytt liv? (tex, som på bröderna lejonhjärta) Eller man kanske kommer till himlen där man bara svävar, och man kan se alla, men ingen kan se en själv.
Jag tror att man blir mer lugn och inte lika rädd för döden när man har någon nära som har gått bort, jag skulle iaf tycka att det skulle kännas bättre för då vet man att den kanske är där, och att om den har gjort det så går de lättare.
Tråkigt och jobbigt samtals ämne, men vi får alla veta till slut....

 Finns gud? man eller kvinna? vad gör han/hon/det? 
Vad kommer efter universum? Finns det utomjordingar?  

De var mina tankar denna kväll :P

Imorgon ska jag åka och få laser på mitt lår, jag hoppas verkligen att det släpper så jag kan börja träna igen. Sen får vi se vart dagen bär. På Torsdag kväll så åker jag till Iste och hälsar på farmor och farfar, kommer hem igen på söndag eftermiddag. De ska bli så sjukt mysigt och skönt att åka dit!

Ciao

mini wille <3

Elin Lanto

Tänkt bara säga att jag fick ett trevligt brev på posten från Elin Lanto idag ;). Hon var lite seg på att svara på mitt och julias brev, vi ville ha med hon i vår kokbok. Och visst ville hon vara med, men som sagt så svarade  hon för segt, men de kommer ju kanske en ny kokbok i årskurs tre ;)
Jag själv lyssnar inte så mycket på just Elin Lanto längre, men när jag var yngre så gjorde jag de haha ;)

Nu måste jag fortsätta rensa min bärbara dator som jag ska lämna in imorgon :(, de kommer inte bli kuuuel! Så nu kanske de inte blir så mycket uppdateringar på ett tag :P
Ciao <3

En låt från min tid som fäääns av Elin Lanto


RSS 2.0