Leukemi

En inledning.

Idag har jag pluggat nästan hela dagen, känner mig  faktiskt lite stolt :D. Klev upp vid sju och kände att jag skulle ta en dag hemma och plugga inför lite prov etc. Jag har skrivit en jäkla massa om Praktisk marknadsföring B, inte så roligt men ibland så behövs det.. har även pluggat lite inför Företagsekonomi provet som vi ska ha imorgon, på investerings och inköpskalkyler... inte de minsta roligt och inte intressant för den delen heller.

Något som jag har lagt mest energi på idag är Naturkunskap B!! Isabelleeee och jag håller på att göra ett arbete om Leukemi vilket är riktigt intressant och roligt att skriva om. Det är så mycket som man borde veta om just leukemi och cancer i allmänhet som man inte har en aning om. Ja menar vem vet att Leukemi finns i flera olika former, att det in bara är en sort sjukdom utan ett samlingsnamn för flera? Nej just ja, och därför borde ni komma på JB och se på mitt och isabelleeees kollage som vi kommer att sätta upp på plan två (förmodligen) någon gång i maj.
Annars om ni har några frågor om leukemi så är det bara att fråga, just nu är jag lite utav en expert ;)
Lite mat på de här så, puss o hej!




PA redovisning

Har precis skrivit klart redovisningen inför imorgon, ingen redovisning som helst utan PA (Projekt Arbete) redovisning. Vilket är en ganska big deal, så jag hoppas att mina "kollegor" är lika peppad som jag inför den ;).
Och annars så har jag spelat match idag mot Remsle, vilket slutade med att vi vann med      5-1. Så de var ju helt okej tycker jag ;). Hoppas bara att vi kan göra samma resultat när vi möter dem i serien sedan när den sätter igång. Och på tal om det så missar jag serie premiären :(, ska visserligen på student kryssning men ändå HE-HE.
Hörs då! HEJ

<3
  


RSS 2.0