Snart är de lördag igen!

Bara för att Elin "THAAAAA BITCH" Arnesen tycker att det är på tiden att jag uppdaterar så gör ja de :D! Ja och nu har jag precis avslutat min tredje vecka på stadium ;), bara en vecka kvar där. Sedan blev de en vecka på kontor på farsans jobb och två på mammas jobb ( dagis) <33 :D:D:D. Idag är det fredag och det firar jag just nu med elle och lindoo!
Linda håller på att fixa syster linnéas hår :). Btw så är linnéa en bra syster väldigt bra, oftast iaf ;) kärlek till hon. Och denna natt ska jag inte spåendera hemma, ne fy satan nu ska man ut på byn och ränna! Eller byn, till kolbacken 3, farlig gata de, så där kommer de hända grejer.
Jao och imorgon så ska jag sola sedan lär jag vara med linda eftersom att vissa dissar :O haha närå ;) <33 ja men nu måste jag vara med i disskutionen om hur många slingor syster ska få, och hur svårt de är med slingorna att få jämt på slingorna. Jo hon ska nämligen bleka slingor på lillaytter!! kanon bra kommer de nog bli förhudligen! Ne nu ska jag packa sov väskan! POSSSSSSS


En lång lång tid

Jag kommer inte älska dig
För resten av livet
Vill inte leva med tungan hängades utanför
Och tycka synd om mig själv

Jag kommer inte höra av mig igen
Och jag kommer inte ta skuld
Så säg det och få det gjort
Det finns bara ett enda sätt att brinna upp

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid

För en lång lång tid
För en lång lång tid
För en lång lång tid
För en lång lång tid

Vemdalen

hejsan alla :D, nu ör jag hemma från Vemdalen igen :D. Efter en godnatts sömn i min egna säng så är man på topp igen ;), fast tror att emma R har smittat hela stugan med att ha ont i halsen. Fy på hon!
Vecka har varit oslagbar och veckansord har varit: STÖÖÖRD och DE KUNDE MAN GE SIG FAAN PÅ! hahaha. Sjukt kuuul :D!
Lite kortfattat så har vi:

Dansat
ÄTIT
sjungt
skrattat
åkt pulka
åkt skidor
ringt efter bärgningsbilen (ta de längre ner)
myst med film
spelat BUZZ
städat
Och lite små saker!

ja och de där med bärgningsbilden är så komiskt. jag och katta kom hem på kvällen och då började vi prata med flickorna.. sedan tog vi oss en varsin dusch och när jag duschade så knackade det på dörren:" de e grannarna, får vi sova här SNÄLLA de e typ sex-orgi hos oss". Vi i kör "NEJ". okej så dom och gick. Lite senare när vi hade gått och lagt oss så knackade de ige. Ingen gick och öppnade för vi trodde att de var grannarna igen. Morgonen där efter så kommer en av grannarna in och säger:" det ver en som försökte tjuv koppla eran bil igår natt, så vi slog ner han och ringde polisen." (det var då polisen som hade knackat på dörren och inte grannarna.
Nio choclade tjejer gick ut och tittade. Visst var det så, Linns bil!! Inge märken på bilen men han hade brytit av blinkersen (eller hur det svatas), fram dörren gick inte att låsa.Det låg en lapp i bilen där det stod ungefär:" en trasig blinkers och fram dörr ring 1234567863 misstänkt man är tagen / polisen" ja och sånt här händer ju självklart oss! så då fick Kenneth komma dagen efter och köra hem bilen :P. tråååk! 
men nu så ska jag vara lite social med syster Sandra :D

Elin & Jag på Nyårsafton!
LIVING THE DREEEEEEEEEEEEAM wohoooo! hahaha
Klicka f�r att st�nga bilden

RSS 2.0