Att något så nära, kan vara så långt bort!

Ligger i soffan, helt död.. eller ja nästan. "svinsprutan" tog hårdare på mig en jag trodde, självklart ska jag vara en av de få som får fyra olika biverkningar:

- Sjukt ont i armen.
- Huvudvärk
- Ont i magen
- Förmodligen feber (endast mamma som har känt med sin magiska hand).

weeei.
 
Jag ligger faktiskt och ser på Rosa Bandet - Galan. Riktigt bra att Sverige är ett sånt påhittigt land som kommer på detta :). Funderar på att donera, men min ekonomi säger just nu nej. Men man kan ju göra det på annat vis senare :).
knepigt hur man kan vara så maktlös i vissa lägen, de säger att allt händer med en mening. Men de flesta sakerna som har hänt ser jag verkligen ingen mening med..
 
Imorgon så ska jag jobba på elgigganten (om jag orkar) sedan ska jag åka till ming kusin i Gävle :D. De ska bli så UNDERBART att komma ifrån Sundsvall :D.


"Hon låg på gatan
medan rymdskeppen
sände meddelanden
genom atmosfären

Hon skär sig i handleden
i solskenet
för hon säger
att hon redan sett Spanien
och världen förtjänar inte dig

För du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet"


ajajaj

Hejsan, nu sitter jag med min kära mor i soffan... Vi väntar på att Greys Anatomy ska börja :). Det är nämligen vårat favorit program på heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela veckan!!
jag vill till värmen...
Och nu pulserar min arm så mycket så nu kan jag inte skriva nått mer (har tagit svininfluensa spruta)
ciao!


MYS

Hejsan, ikväll ska jag mysa med min syster Emelie :). Vi ska se på idol och bli lite fetare. Hoppas ni alla har en sjuuuuuuuuukt bra kväll.
HEJA tove!
hejdå!

sj.se

de blir ingen tripp till stockholm....
tåg biljetterna går på 1000:-
morr!!!

Emma Westlund

Emma Westlund!! Behöver jag skriva så mycket mer :D? Aaa de gör jag faktiskt ;). Hon är en sjukt underbar tjej som jag träffade igår, första gången på ett tag (hon har flyttat till stockholm). Har saknat hon enormt mycket, och gårdagen blev sjukt rolig som vanligt när man är med hon :).
Vi var hos hennes döö roliga syster Malin, där va även Emelie och två trevliga tjejer till :). Vi spelade kort lyssnade på musik och snackade skit! Jag körde denna kväll så jag drack inte alkohol, men de gjorde de andra tjejerna :D. ÅÅH jag vill ha de så här varje kväll i resten av mitt liv :D. Selånger IF ni får säga vad ni vill om de laget, men tiden när Malin Emma Emelie och alla andra som slutade i samma veva spelade där var bland de roligaste fotbolls minnen jag har, tack för dom tjejer :D. Tyvärr så fick det ett snabbt slut pga. en person som inte är värd att nämnas i min blogg..
Igår blev jag nerbjuden till Stockholm, så den 13 november drar jag förmodligen dit med nårga andra tjejer :D. Jag längtar redan!!!

Nu snart kommer mina systrar hit för att fira min far Kenth Rune Norin om fyller år idag :D. Det ska bli kul att träffa Emelie som äntligen har kommit hem från Turkiet :).
Bilder från gårdagen kommer inom kort :)




Tove!

Jag är kär!


en bild

Man säger ju att en bild säger mer en tusen ord...
så med en bild ska jag säga hur mitt liv ser ut just nu!




Du får inte hata mig efter de här!

Det känns bra när hon som färgar håret på en säger:" du får inte hata mig sen!" och :"asså tänk om de blir KNALL RÖTT". Heja mig och Linda haha! Så om jag inte kommer på skolan imorgon så vet ni varför ;).
Har köpt en ny tröja eller vad man ska kalla de. ni kan ju se den på bilden nedan :)
Hon sa även nu:" hatar hela din familj rött hår?" Jag:"Nej mamma har ju lite rött" Linda" bra då kommer inte hon hata mig iaf". De här känns inte så säkert....
se yaah!



min bästa <3




kreta!

lite bilder från kreta!


RSS 2.0