Picts!

Idag har ja ingen lust att skriva... så jag lägger upp några bilder :)













 

I hope that someone´s gonna call, And tell me this night is over

Sedan GF så har jag börjat lyssn på The Ark :D. Här är lite text till en mycke bra låt :) :

I hope that someone´s gonna call
And tell me this night is over

`Cause I wanna start living my life
Before I get much older
Well, I hope that someone´s gonna call
And tell me this night is over
`Cause I wanna start living my life
Before I get much older

Maybe you all would consider it a joke
If I say that I hate myself
But now and then
When I look into the mirror
All I see is a big mistake
-And wouldn´t you
Well, I just wanna be fun
Just wanna be the one
Who makes you smile

Well, I just wanna believe
That I could be something to someone
- Am I the only one around here,
Who´s not gonna live my life in fear?

The Ark - Tell Me This Night Is Over

Partaj

Hallojsan alla :). Igår så var jag på partaj hos åsa ( cristoffer Åslund), åkte dit med de underbara flickorna emma och linda ,) haha, efter en mys middag hos emmas å var vi på topp (y)! ja... en rolig och lärorik kväll ;) man lär sig alltid något nytt ;). Har inte så mkt mer att skriva nu, men vi hörs pussa!




Vakna upp på morron, så va den dan förstörd!

Hejhopp igen :D. Idag så är de onsdag..... som alla nadra onsdagar så tillbringar jag dom i världens underbaraste hyllsefabrik,eller så INTE. Hur tråkigt som hellst, HAHA, hata :P. Nu så är emelie och david här :D, vi ska snart fika :). Men innan de så har vi .... tittat på emelies önskelista hah kommer bli dyrt :P, bl.a. en Thailands resa, Passat och en säng gavel. HAHAHA vad ska man väja :P. Aja nu ska jag gå o vara lite social med hon, btw så har jag visat upp kläderna som jag köpte i Dalarna :). Ett pra byor, 2 par skor en t-shirt en tunika 2 par tajts och ett linne ;) haha :D. sköönt att shoppa lite :). Imorgon börjar fotbollen igen... med ett löptest :( haha, har varit ute och sprungit idag så man är lite förbered :P.
Men vi hörs någe. Puss & kram <3

None

Öppnar man ögonen, tror jag att man upptäcker att kärlek faktiskt finns överallt.

1991 08 12 föddes en liten flicka som blev kallad Amanda norin, haha. sitter nämligen och tittar tillbaka i lite gamla skolarbeten och på bilder och så... rätt så kul faktikst ;). Hittade en novell, inte så uppmuntrande sådan men rätt så skön :P. HAHA! Ni kan ju få ett utdrag från mitt i dramat ;):

" Dom säger att det är livets stora gåta: Älska, glömma och förlåta, just nu kunde hon ingenting. Hon kände hat, svek och ilska, ville bort från allt elände. Hon satt sig ner på en sten mitt ute i ingenstans och tänkte för sig själv: "Var det jag som gjorde fel? Ja det var nog de. Jag är för ful, för jobbig och för svartsjuk, Det kanske är vanligt att killar gör så här? Det kanske var jag som gjorde fel? Jag kanske var för jobbig?". Hennes tankar flödade men innerst inne så viste hon att det var han som hade gjort fel."

Och jag hittade en bild, och då kom jag på något som jag VILL HAAAAA, dom här , kan jag få dom?, så sjukt FINA (A) :)



Ne nu får de räcka för idag, ska ta mig en dusch sedan direkt i säng, tror jag ;). De gick inte så bra för mig och Angelica att somna tidigt igår hah så jag har några timmar att sova igen ;). börjar ju 6 imorgon igen, wihoooooo!
Puss & Kram :)

GF!! :D

Fem av Fem Toasters, Kanon Snygg (Y) :D

Med elins ljuva stämma i mitt öra börjar jag skriva detta inlägg. Gårdagen var mer en lyckad, träffade världens snyggaste, och lyssnade på världens bästa :D.
Jag har aldrig haft så roligt i hela mitt liv kan jag lova :D. Titta och komentera i min bdb :D.
puss på er <3



So love me now...

Är just nu lite less på allt, ibland orkar man bara inte. När man ska säga något så är de redan försent :/, och man slutar verkligen aldrig förvånas.... :(

Men ikväll är de ju HÅKAN <3, BTW så träffade jag, malin & emma han igår :D:D, Vi fick kramar kort och autograf, vilken underbar människa han är :D, hur snäll och GO som hellst, jag älskar han MEST AV ALLLT <3<3<3
Plus att min kusin från Sandviken ringde nu och sa att hon satt på ett tåg till Sundsvall :D:D. Så då får man ju träffa hon med :)




So love me now.
Hell is coming.
Kiss my mouth.
Hell is here.

"Help me out."
Hell is coming.
Could you do it now?
Hell is here.

Jag vill!!

Imorgon är de ÄNTLIGEN fredag :), då ska jag jobba som vanligt :( fasst slutar tidigt, 06.00 - 13.15 wihooo :P. Då hinner jag nog sova lite innan jag drar in till stan på Gatufesten :D:D. Hoppas verkligen att de blir kanon kul (Y) :), men de blir ju de man gör det till :). På lördag så blir de självklart GF igen :D. Ska se på min älskling HÅKAN HELLSTRÖM :D:D!!!

På måndag börjar Angelica o jobbar med mig JIPPIIIIII!!!! :D:D, ska bli as kul :), vi jobbar ju inte på samma maskin men vi befinner ju oss i samma fabrik ;). Och vad kan hålla oss från varandra då :D? Äntligen en tjej på jobbet, annars är de endast killar och lilla jag 8-), och en till tjej fasst hon slutar nu :P. Ska snart lägga upp nån bild från mitt jobb så fort de funkar med mobilen :P

Och nu har jag fått mitt tränings schema för sommaren framöver. Vi är lediga HÖGST 2 dagar i veckan. Med tanke på att jag nog ska spela lite matcher med division två också så lärj ag få högst en dag ledigt, man börjar ju fråga sig själv hur länge man orkar :(! Kommer inte ha en chans att hinna med skolan om jag tränar så mycket som jag ska göra... 

Nu ska jag se på vår nya tv, WOHOOO äntligen är tändsticke tv.n borta :D:D:D!
Hade <3 


Till en som egentligen skulle varit här nu <3:

Det här har växt i mig
Åh, så länge nu
Regnmoln brukade jaga mig
Och nu jagar jag morgonen längs avenyer

Du var full och jag var full
I aprilsolen
Du är den sortens flicka jag gillar
För du är tom och jag är tom

Och hon sa:
Egentligen är du inte kär i mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid...
Men då slösar vi bort våra liv
(jag tänker alltid på dig i april)

Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
En kyss innan du går
En kyss att bygga en dröm på.

En liten ...

En liten underlig kommentar som så klart alltid anonyma personer skriver hahah, först och främst, så väx upp och våga skriva ut namn :P, aja, tänkte svara på den :
Anonym om Kärlek är ett brev skickat tusen gånger:
Oj, du verkar ha blivit sårad av Kevin va? Inte så bra.. What goes around comes around..

Svar: Nej faktiskt inte :P, visst de finns ju alltid känslor för han men om inte han hade gjort slut så hade nog jag gjort de inom kort :), han var eller är ingen bra kille för mig. Visst de vi delade var något speciellt och kommer alltid finnas där men nej de inlägget handlade inte om han, inlägget handlade om min kärlek till HÅKAN , och de har inget med kevin att göra. Kan inte alla bara ge upp? sluta tro att jag sitter hemma och deppar för de gör jag inte, blir bara sur när folk som inte vet kommenterar! Inte för o vara självisk men jag förtjänar en bättre kille :). Men har ingen brådska till att skaffa en :P. Kevin är historia så slut tjata gott folk!!!!!

Annars den här veckan så har jagju börjat jobba :/, orkar inte haha, Har redan försovit mig :O, inte  bra :P! Fasst de ska inte upprepas ;). Ne nu ska ja titta på vår nya tv, Byebye <3

På Lördag syns vi ÄLSKLING


RSS 2.0