Ugglas!

Äntligen har jag fått varit på en Ugglas konsert. Det var mysigt och trevligt. Helt ärligt så tycker jag om hon mer nu, vilket orginal säger jag bara!!
Ugglas fick även riktigt bra kritik av tidnigen, vilket inte är så konstigt ;). 
Näe nu ska jag umgås med JULL PULL he-he.
Ciao

 








Jag är inte normal, men vem fan är de?

Ny duschad och klar för sängen efter en tröttsam dag på jobbet. HAHA nådigt vuxen tjej! Ne men jag jobbade för första gången på Elgiganten idag, det gick hyfsat bra... Måste slipa på att stänga kassan lite mer bara, nu tycker man synd om den som måste vänta på mig för den ska låsa! HE-HE men de kommer , de kommer.
Annars stressar jag mig genom vardagen. Skolan tar musten ur en, idag har jag skrivit hur mycket som hellst känns det som. Är snart klar med alla APU uppgifter vilket känns riktigt skönt.
Man känner sig så sjukt dryg när man gör uppgifterna, man skriver saker som
"Varje dag ska nya mål uppfyllas, nya kunder skapas och nya möjligheter öppnas" 
Måste hinna bli klar med den sista uppgiften innan lunch, annars kan inte jag & magnus se på film som vi nästan har bestämt :). Det blir ju intressant och se hur det blir med de, har även lovat Katta att jag ska spela biljard med hon. För lillen ska nämligen iväg och ta hand om Caroline AF Ugglas när hon är i Umeå Östersund och Sundsvall om jag inte minns fel. Jag är nog ganska ensam om att tycka att de är SKIT coolt! Jag hade kunnat följa med, men det passade inte in så bra. 
Har sagt till hon att jag vill ha bilder och autograf, föreslog att hon skulle säga att jag var hennes lillasyster. För jag menar hur många 18.åringar vill ha de HAHA. 
Jag är inte normal, men vem fan är de? 


bästa reklamen på länge :)


studenten 2010

Så nu har jag beställt min student mössa :D! Har haft två dagar av beslut ångest över vad jag ska skriva överallt :P. Men de slutade så här:

På mössramen: Entreprenör *blomma* Amanda 
Baksidan: 2010
Underskärmen,
Rad 1: Allt är falskt och bedrägeri 
Rad 2: med det struntar jag i för vi
Rad 3: dansar och du har så mjuka läppar
På glaset: Amandinho

Hoppas verkligen att de kommer att bli bra, de är ändå ett minna man ska ha hela livet, var därför jag en text som betyder något i skärmen :).
Nu ska jag städa för imorgon får jag stor främmande :D höhö! 
puss

 


Lova att du aldrig glmmer bort mig.

Har börjat lyssnat på en gammal goding igen.. Njut ni som kan (låten fanns inte på Youtube, knepigt)

Gyllene Tider – Lova Att Du Aldrig Glömmer Bort Mej


Borta bra men hemma bäst.


Äntligen hemma igen, om man får skriva så :P. Har varit på ett besök i Järbo för att vara exakt. Det ligger en bit från Sandviken som ligger en bit från gävle.
I helgen så har jag och min kusin malin varit ute hela kvällarna. I fredags så var vi på en krog i Sandviken som jag inte kommer ihåg vad den hette, men vi träffade trevliga människor och hade det väldigt bra :). I lördags gick vi ner till grannen på Halloween fest. Där var även massa kompisar till kussen. Vi spelade ett spel som heter dracula hela natten. De är svårt att förklara hur de går till men, man ska passa sig för dracula, och blir man biten så blir man en vampyr. Till spelet så är det även en massa uppdrags kort och lite mer regler. Riktigt roligt spel, men enligt mig så var de roligaste den kvällen när jag hörde ett skirk nerifrån: " HALLLLLLÅÅ KAN NÅN TÄNDA LAMPAN? DE ÄR NÅGONTING HÄR! USCHAAAA!" De var min kusin som hade krypit i hundbajs när hon skulle skrämma Danne HAHAHAHA. jag höll på att dö i skratt, men de gjorde inte hon ;). 
Ja och idag så har jag åkt bil, ätit godis, hälsat på farmor och farfar, och inte så mycket mer. Nu ska jag ta mig en dusch sedan ringa min kära L.

En bild från i Lördags:


RSS 2.0