Lifehouse

Hallojsan alla :)! Igår så var jag på party hos mr Sjödin. En hyfsad kväll må jag säga :)... Ja och idag så har jag varit lite med linda sedan så åkte jag och såg på match Selånger vs Sund. Vet inte vad de blev eftersom att mina tår höll på att förfrysa sig så vi var tvugna att åka hem :P.
Och nu snart så ska jag vara med Viktor :). Vet inte vad vi ska hitta på, melodifestivalen kanske? fasst de är så tråkigt att titta på :P, men men!
Imorgon så ska jag träna.... med Selånger faktiskt (a). Så vi får väl se hur de blir :). Jag hoppas att det går bra iaf! Men nu ska jag kila.
Bjuder på en sjukt bra låt!
Ciao<3



För en LÅNG LÅNG tid.

Idag så har jag "jobbat" på dagis igen =). Sjukt skönt att vara där, allt och speciellt tiderna är underbara. Idag slutade jag vid tolv :D:D.
Ja och senare idag så ska jag kanske träna... har inte bestämt mig riktigt än :P. Jag måsta ha sträckt mig under foten :S, skit mysko. De har gjort ont i två dagar nu och nått fel borde de vara! Jaja, annars så ska linda färga mitt hår idag och klippa mig på skolan imorgon ;). Efter de så har jag mitt värsta..... matte C!! Sjukt inveklat och onödigt enligt mig, om jag inte minns fel så ska vi ha prov i de nästa fredag. Lycka till amanda säger jag bara 8-). Ja och på kvällen så ska vi fira Oscar som fyller 18 år idag! Grattis till han :D:D! Ja och sedan är helgen öppen för förslag. Förutom på söndag kväll, men då har ju alla bara tråkigt ;)


Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi såra varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid


Nu har de gått för lång tid Jonna. Vi måste träffas snart!<3 

6 - 9C

Jag satt o tänkte tillbaka lite på mitt 17 åriga liv och kom på att jag saknar min gamla klass, ja nästan alla ;)!
För nån dag sedan eller nån vecka sedan så skickade millan avslutnings kortet och några citat. De kan man säga var de bästa med vår klass. Att vi hade en som skrev upp alla sjuka kommentarer som alla sa en Eloge (eller hur de stavs) till dig Ellie :D. jag tycker vi borde ha en återsamling nån helg, kanske paddla kanot vem vet? haha!
Här kommer iaf några citat:

"Ni blir alldeles rynkiga när dom har sugit klart!" - Mats Rehnström, (om blodiglar)


"..eller du behöver inte komma Åsa!" - Ogga


"Nää, muntligt, du vet. Med munnen" - Ellie


"Jo, jag har ju skrivit upp dom som gjort det!" - Kicki Ekenberg


"Ååh, där är min piska, jag har saknat den..!" - Filippo


"Men det här jävla fitthålet är för trångt!" - Millan (till Angerud, dessutom)


"VA, blir dom fattiga lodisar!? ... neeej, MAMMA!" - Millan


"Han kommer när han kommer" - Gustav


"Jag kommer inte in i dig" - Jennifer


"Svävare!" - Ellie

Jag förstår att inte ni som känner oss vet vilka de är som har sagt vad, men aa ganska lustigt ändå. Och här kommer de enormt vackra/fagra avslutnings kortet. Vart är jag ;)?


Alla Hjärtans Dag!

Så ikväll  blir det bio :D<3





HÅKAN!

Ikväll ska jag på håkan :D:D<3<3<3



:)

Hejhej!
Ganska sjukt ändå att man skriver blogg. Det är ju endå ganska onödigt eftersom dom man vill ska veta vad man gör, ska göra eller har gjort vet redan de. Och dom som man inte känner så väl, dom som bara är nyfikna går in och läser ens blogg. hö-hö. Så nu ska ni alla få reda på vad jag har pysslat med denna helg!

Fredag: Sista dagen på min första APU plats(Stadium). Fick faktiskt ett par Race Marine skinn handskar. hur varma och sköna som hellst, så det tackar man för :D. Annars så tränade jag och sedan direkt ut på nordic och satt där o glodde på fotboll till 10 :P.  Efter det så åkte jag hem och såg på Sunes Jul med syrran (y)

Lördag: Var på nordic vid tio elva? om jag inte minns fel :P. Och där var jag till klockan 21.00 :). Drygt men kul! Efter de så åkte jag till Viktor vi såg på film, kopps och Gladiator. Kopps är ju kanske sveriges bästa film så sjukt kul. " don't you never ever fuck whit Benny the cop" "nervösch -s?"
Det finns sjukt många mer bra repliker som jag inte orkar skriva ner 8-)

Söndag: klev upp sjukt tidigt typ 06.30 för nu var det derby på G. Lucksta vs Matfors, självklart så vann lucksta ;) haha! efter den matchen så var det ett till derby. Men då var det flickor 15-16 Lucksta vs Matfors,gissa vilka som vann? Lucksta ;). Jag var väl där till tre kanske :P, sedan åkte jag hem och däckade på soffan direkt. Jag sov ca: 3 timmar inatt så de e inte så konstigt ;). Och nu så ligger jag i sängen och ser på Prison Break.....
Avslutar med en replik från Kopps:
-"Benny, har jag häng pattar?"
- "Va, nee, eller aa kanske lite, men de e inget man tänker på."
So long!



.......

ne nu orkar ja inte nå mer snart. Nu får de vara nog... om de finns nån där uppe som kan hjälpa till så gör det för hon behöver det nu.....

Vad vet du om månljuset
Förrän du blivit sönderslagen under det
Och vad vet du om gryningen
Förrän du mött varje morgon
Med sömnlösa ögon

Vad vet du om solen
Förrän nån släckt alla ljusen
Och vad vet du om att inte vilja vakna längre
Ni kommer få se er ungdom ruttna framför er


Tack för den!

Hejsan tänkte bara meddela alla att Wilmer har lärt sig ett nytt ord: "Zigge" kattfan heter så. Kul att han lär sig kattens namn innan moster amanda. Knepig kille <3

allt för mig so long!


RSS 2.0