Hopp ;)

Hejsan alla, denna underabar kväll har jag tillbringat med: Sassa, daniel, lenny, pappa & mamma ;). En familje kväll, fast Emelie saknades :/... Vi såg på den där kör grejen :P. Och hoppade studsmatta AS kul :D. Jätte längsedan jag hoppade de nu , men nu blev de äntligen av:)

Någon som vill göra om min blogg? =) Ni kan ju höra av en på mail adressen i inlägget innan eller kommmmentera att ni vill göra de (A). Skulle vara snällt =).
Ni får ha de bra.
PUSS & KRAM
Sluta dröm om det ljuva livet,
(vi kommer aldrig va med om det)
Och be aldrig mer om ursäkt
(för sakerna du aldrig gjorde)

Men det äter upp dig när du
ligger i din säng.
Åh gud det gör så ont att nåt
så nära kan va så långt bort


image94

Åhhhhh

JAG GER UPP. NÅN SOM HAR BRA FANTASI OCH VILL GÖRA OM MIN BLOGG???
Snälla orkar inte hålla på med den nå mer:P. Och de blir bara bajs FULT hela tiden. Så om de är någon som har lust attt fixa min blogg, så hör av er: [email protected]







Bloggen :O

Siiter & tittar på THE HILLS på mtv nu! haha har aldrig sett de förut, nån som har sett de? Isf är de en serie eller filmat från ett gäng snobbar i L.A,s verklighet?

Har en grym träningsverk efter gårdagensträning, kan knappt böja ryggen för de gör sååååååå ont :(. Tur att vi fick hoppa träningen idag p.g.a Giffarnas match. Hoppas dom vinner ikväll, inget Giff -fans men ändå ;).  
Igår så åkte jag till kevin efter träningen, mys ;).
Ne nu får de vara nog med min fula blogg design, nu ska jag ta det på allvar och fixa till den ordentligt ;). Hade bra alla <3

"Kom ihåg att inte leka med saxen, en dag kan den ge igen"



image91

Hemma igen :)

Hejhopp i Galopp, Nu är jag hemma igen.. :(. Jag ville inte åka hem!!! Jag och Jonna har bestämmt at vi ska flytta till en lägenhet och börja jobba i stockholm, vart när och hur har vi inte bestämt HAHA :D. Men nu så ska jag och Pullan gå och intervuja chefen på coffe house . . .  vi har lånat en klamera så jag kanske lägger upp nån bild på chefen sedan ;) HAHA :D.
men nu måste vi kila ivåg :).
Puss hejdå <3


<3<3<3<3
image90

STOCKHOLM!!!!!!!!!!!

Heeej alla :D. Nu sitter jag och malin på vandrar hemmet i Stockholm :D. Alla andra är ute och "går" HAHA.
HÅKAN HELLSTRÖM GUD VAD JAG ÄLSKAR DIG. han är helt underbar. De bästa jag har sett i hela mitt liv :D. Hur kul och bra som hellst. :D. Och vi  ska vara med i tidningen OKEJ  Maj  :D:D. Bara för att vi är så cool med våra håkan tröjor :D. lilla jonna fick inte vara med på kortet eller interjuven hahah ;), stackare :)<3.

Idag har vi shoppat jag har handlat 3 Linnen 1 t-shirt ett par jeans och ett par skor :D. Hur nöjd som hellst :D. Imorgon ska vi också gå på stan innan vi åker hem ;). Btw så går tåget 17.00 imorgon :D. Akulle kunna stanna här en vecka till ja haha ;). Men nu ska jag inte blogga mera :).
Puss & Hejdå<3



image88

HÅKAN :D

Hejsan alla glada :D, på LÖRDAG ÅKER JAG TILL ST-HOLM OCH TITTAR PÅ HÅKAN :D, de kommer bli hur kul som hellst :D. Ska även få träffa Jonna som jag inte har träffat sen förra gången vi var på håkan ;). Typ ett år sedan :).
Just nu så sitter i klassrummet och avnjuter sista minuterna av rasten :D. Anna Johansson tänkte du palla dig upp ur sängen och komma hit idag??  Annars så ses vi ju ikväll men ändå :P. Och Maria, vart är du då? HAHA :D.
Idag så ska jag gå på skolan till halv fyra som vanligt, sedan ska jag till birsta och köpa ny platt tång och handla tills imorgon :D. Ikväll ska jag peppa med Anna ;). Och eftersom tåget går 06.13 på Lördag så lär vi nog sova ganska tidigt ;). Jag lär nog inte blogg nu i helgen men ni vet ju nu varför ;). Ni får ha de så bra hemma ;).
Puss hejdå <3

image88image89

Bloggen ;)

Hejsan alla, sitter här och väntar på att vi ska åka iväg på träning :). Som ni kanske ser så har min blogg förändrats lite.... den ska INTE se ut så här, utan jag exprimenterar bara lite haha, men jag jobbar på en bättre ;). Har inte haft tid att skriva som ni kanske har märkt.
Nationellt prov på torsdag :O. De kommer gå PISS, hatar Engelska kan verkligen inte de. Visst de går väl bra att prata men inte skriva, och självklart så blir de skriv delen på Torsdag HJÄLP :O. De kommer inte gå bra...
Nu kom mamma hem ska byta några ord med hon. Hejdå<3

För han är sööööt :)
image87

If

Godmorgon alla. Nu sitter jag på lektionen och lyssnar på kanske världens sämsta bok "Ett öga rött" Hur dålig som hellst, inte nog med att den är dålig nej dom pratar på turk svenska också JIPPI. man fattar knappt vad dom säger :P.
Idag så ska jag träna ÄNTLIGEN :D. ska bli as kul :P. Hoppas de kommer många bara :). Efter de så ska jag nog bara hem och sova :}. Saknar keviiiiiiiiiiiiiiiiiiin. kommer dö om jag inte får träffa han snart tror jag :P. Ne nu måste jag fortsätta lyssna på boken.
Puss hejdå <3



And if i had a clue I'd know exactly
What to do
If I were the wiser of the two

And if I saw all so clear
I'd write it down and bend your ear
If i were the clearer of the two

We could take a walk into the
Canyons of 5th avenue
Sing and dance...
Just to name a few

I'm a friend :)

image84
have seen peace. I have seen pain,
Resting on the shoulders of your name.
Do you see the truth through all their lies?
Do you see the world through troubled eyes?
And if you want to talk about it anymore,
Lie here on the floor and cry on my shoulder,
I'm a friend.

I have seen birth. I have seen death.
Lived to see a lover's final breath.
Do you see my guilt? Should I feel fright?
Is the fire of hesitation burning bright?
And if you want to talk about it once again,
On you I depend. I'll cry on your shoulder.
You're a friend.


Efter ett tag slutar man förvånas!

Tröööööööttttt :(,  vill bara sova, men kan inte svika andra avenyn :O ;). HAHA.
Igår var jag med go angelica :)<333! vi drog på party hos orre, huset var fullt med trevliga människor så de var ju myyyyyyyyyyyys :).
Nu idag så vaknade jag upp hos Angelica, gick upp till vägen där papi hämtade mig. Vi hämtade syster och wilmer som vi sedan gick en LÅNGprommis med =). De var skönt :). Sen har jag inte gjort så mycket mer, myst med wilmer typ. Och nu ser jag på tv :):).
Som sagt var så börjar man bli lite smått förbannad på en viss person :P, men efter ett tag så slutar man  förvånas. Den kan inprincip göra vad som hellst men man förvånas inte ändå.
Aja tv:n kallar, PUSS <3


image83

Besviken!

Vart är du min låssas kompis? Jag väntar på dig :/. Helt allvarligt så vill jag ha en låssas kompis . Inte för att mina riktiga är dåliga, men ändå så vill man ha någon som alltid är där. Någon som alltid finns till hands liksom. Som aldrig SVIKER, ljuger eller gör en BESVIKEN!!!!!

Jag hatar att bli besviken, som ni andra säkert också gör... själv blev man de senast för någon minut sedan... wellwell. Ni får hade bra! <3

Someday we gonna rise up on that wind, you know

Someday we gonna dance with those lions

Someday we gonna break free from these chains

And keep on flyin', yeah


Flipsyde - Someday


RSS 2.0