rubrik

Kom och tänka på en sak, gruppen KENT ska ju till GF tydligen. De är ju roligt... eller? Kan tänka mig att det är ett antal människor som hoppar av lycka, men jag gör inte direkt de! Kan två låtar med dem, eller de har två låtar som jag kan lyssna på lättare sagt ;). " Utan dina andetag" & " Du var min armé". Men de är säkert ett band som man måste lyssna på ett tag innan man tycker att dem är bra. Aa eller så är gruppen inte så bra helt enkelt HE-HE. Ne nu har jag inte tid att skriva nå mer.
Poss hejdaaa!


Snabba cash!

Helt ärligt så skriver jag detta inlägg för att jag vill att Johan ska göra om min design på bloggen :) (A) snälla, snälla Johan.
Och för att jag vill att alla ska bli lite avundsjuk på att jag ska gå på bio ikväll (snabba cash) weeeeeei. Jag är sjukt förväntansfull, och hoppas verkligen att filmen håller måttet :D.
Annars så lever jag mitt liv som vanligt, spelar fotboll nästa varje kväll och på dagarna går jag i skolan. Helgerna tillbringar jag med mina kompisar och varannan helg arbetar jag på elis!
Puss & kram


.

 
Fast jag inte sett dig på så länge
Tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann

RSS 2.0